Snedker Haderslev

Få smukke snedkerløsninger
der holder i mange år

Matzen Byg er din lokale snedker i Haderslev

Skal du bygge nyt, bygge om eller bygge til? Så leder du nok efter en tømrer og/eller snedker i Haderslev, der ved, hvad de taler om. Én, som brænder for sit fag, og som kan give dig præcist den løsning, du søger.

Hos Matzen Byg brænder vi for at arbejde med træ. Vi tager tømrer-kasketten på, når vi skifter et tag, efterisolerer en kontorbygning eller sætter vinduer i et nybygget hus. Her arbejder vi med de store linjer – og ofte udendørs.

Andre gange er det snedker-kasketten, vi finder frem. Det gør vi, når en kunde ønsker flotte snedkerløsninger såsom et stort reolsystem, der skal pryde endevæggen på kontoret. Eller når en anden kunde ønsker flotte kviste og karnapper i sommerhuset.
Tømrer- eller snedkerarbejde. Vi kan lidt af det hele. Både store og små opgaver – for private, erhverv og industri.

Ydelser for private

– Snedkerløsninger – reoler, borde, rumdelere
– Udskiftninger af vinduer og døre
Nybyggeri
– Til- og ombygning
– Tagrenovering eller nyt tag
– Kviste og karnapper

Ydelser for erhverv

– Snedkerløsninger til kontoret – såsom reoler og borde
– Nybyggeri
– Til- og ombygning
– Udskiftning af døre og vinduer
– Reparation og opbygning af lagerhal
– Byggeri inden for landbruget

Matzen Byg udfører professionelt tømrer- og snedkerarbejde

Vi elsker at arbejde med træ. Både i værkstedet og ude hos vores kunder. Derfor tilbyder vi både tømrer- og snedkeropgaver – såsom renovering af tag og opsætning af reoler. Hvilken snedkeropgave har du til os?

Alle løsninger, vi laver, er gennemtænkte. Hos os finder du ingen quickfixes og smart-i-en-fart-løsninger. Som professionel snedker i Haderslev vil vi meget hellere bruge tid og energi på at finde den løsning, der afhjælper problemet i mange år fremover.

Mange af vores kunder kommer fra erhverv og industri. Men vi laver også små og store opgaver for private. Giv os et kald, så ser vi på, om vi er den rette snedker i Haderslev til at hjælpe dig.

Byggeri med omtanke

Matzen Byg holder til i Agerskov – tæt på Aabenraa og Haderslev. Hver dag glæder vi os til at trække i arbejdstøjet og se, hvilke udfordringer og opgaver der venter på os i kalenderen.

Har du en virksomhed? Så ved du, at gode tømrer- og snedkerløsninger er afgørende for, at produktionen kan fungere optimalt. At dine medarbejdere har interiør, de nyder at gøre brug af – og at vinduerne er tætte, så ingen fryser, og varmeregningen ikke stiger til unødvendige højder.

Derfor arbejder vi hver dag ud fra missionen ‘byggeri med omtanke’. Den sætning har vi i baghovedet, når vi finder gode løsninger, overholder bygningsreglementet og vælger samarbejdspartnere til en totalentreprise.
Gennemtænkte løsninger og valg. Og professionel udførelse. Altid.

Kontakt Matzen Byg

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, eller er du interesseret i at høre nærmere om vores ydelser, så tøv ikke med at kontakte os.